Vastgoedonderhoud en woningonderhoud

 

 

Zoekt u een partner voor vastgoedonderhoud en woningonderhoud? Wij zijn er niet alleen voor schilderwerken van particulieren, maar ook voor zakelijke klanten, zoals vastgoedeigenaren en woningbouwverenigingen.

 

 

 

 

 

Bedrijfspand schilderen

 

 

De meeste bedrijven besteden de zorg van het vastgoedonderhoud uit aan externe partijen. Onderhoud aan het schilderwerk is voor een bedrijfspand erg belangrijk voor de uitstraling van het bedrijf en voor waardebehoud van het pand.

Schakelt u Stellaard Schilders in, dan bent u verzekerd van totaal onderhoud. We kijken niet alleen naar het schilderwerk, maar kunnen ook het glaszetten en timmerwerk voor u regelen. Wij maken daarvoor gebruik van de diensten van diverse vakkundige specialisten.

 

Bedrijfspand schilderen: de diensten van Stellaard Schilders

 
 

De schilders van Stellaard kunnen het buitenschilderwerk op hen nemen. Het schilderwerk van kozijnen en gevels, maar ook het volledige bedrijfspand. Ook kan het binnenschilderwerk voor u verzorgd worden. Zijn de kozijnen toe aan een nieuw likje verf? Moeten de plafonds weer gesausd worden? Of wilt u een compleet nieuwe uitstraling van uw bedrijfspand. Wij kunnen met het verven van de muren, trappen en deuren een groot verschil maken voor de uitstraling van uw bedrijfspand.

 

 

 

Vastgoed onderhoud

 

 

Bent u vastgoedeigenaar of woningbouwvereniging en wilt u graag één partij voor het uitvoeren van schilderwerk onderhoud? Dan bent u bij Stellaard Schilders aan het juiste adres. Wij voeren inspecties uit en adviseren over noodzakelijk onderhoud van uw woning(en). Dit kan gaan over buitenschilderwerk en binnenschilderwerk.

 

 

Vastgoed onderhoud: de diensten van Stellaard Schilders

 

 

Wij kunnen alle voorkomende schilderwerkzaamheden voor onze rekening nemen. Het onderhoud van het buitenschilderwerk als kozijnen, gevels en balkons. Ook zijn wij er voor het binnenschilderwerk. Moeten portieken opnieuw in de verf, de hal kozijnen aan de binnenkant, de schilders van Stellaard regelen het!

 

Uitvoering vastgoedonderhoud en woningonderhoud

 

  1. We voeren van tevoren een inspectie uit aan het te schilderen oppervlak en bepalen welke materialen er nodig zijn en in welke hoeveelheid.
  2. We werken altijd op een schone ondergrond, wat inhoudt dat we het te schilderen oppervlak voor het schilderen altijd grondig reinigen.
  3. We schuren of strippen het te schilderen oppervlak, behandelen eventuele zwakke plekken en werken beschadigingen en putjes weg.
  4. We zetten het te schilderen oppervlak in de grondverf voor optimale hechting en goede dekking.
  5. We eindigen met het schilderwerk. Afhankelijk van de kleur en het materiaal zijn er meerdere lagen nodig voor goede dekking.

 

Tarieven onderhoud vastgoed en woningonderhoud

 

Onderhoud van schilderwerk is maatwerk en afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, tijd en benodigde materialen. Vraag een offerte aan voor de kosten van het onderhoud van schilderwerk voor uw vastgoed of bedrijfspand.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!